Actueel / Nieuws / Lancyr/Deelen na 9 jaar hoofdsponsorschap Antilopen opgevolgd door Bloemendal Bouw

Lancyr/Deelen na 9 jaar hoofdsponsorschap Antilopen opgevolgd door Bloemendal Bouw

maandag 27 maart 2023

Leusden - Op zaterdagavond 25 maart werd Lancyr/Deelen na 9 jaar als hoofdsponsor van korfbalclub Antilopen uitgezwaaid, bij de laatste Leusdense zaalwedstrijd van het vlaggenschip van Antilopen dit seizoen. Officieel prijkt het logo van de verzekeringsmaatschappij ook nog het restant van het veldseizoen op het shirt, maar in juni wordt het stokje overgedragen aan Bloemendal Bouw, Techniek en Onderhoud. Het feestelijke afscheid van de oude en aankondiging van de nieuwe hoofdsponsor werd omlijst met een klinkende 26-16 overwinning op het Eindhovense Rust Roest.

Rob de Peuter, oud mede-eigenaar van Lancyr Deelen, heeft de club de afgelopen 9 jaar niet eens veel zien veranderen: “Er zijn natuurlijk veel nieuwe gezichten bij gekomen, maar het is en blijft een hechte familieclub, waar iedereen welkom is. Het is wel mooi om te zien dat ouders steeds meer betrokken worden en blijven, een vereniging staat of valt met vele vrijwilligershanden.” Rob is trots dat hij dankzij het hoofdsponsorschap onder andere een flinke impuls heeft kunnen geven aan de supportersvereniging van de club en vele sfeeracties in de afgelopen korfbalseizoenen. Lancyr/Deelen zal de komende seizoenen als bordsponsor verbonden blijven en ook de persoon Rob blijft actief om de supportersvereniging verder uit te bouwen.

Alles draait om aandacht
Lancyr/Deelen heeft als ‘financiële huisarts’ en verzekeringsexpert diverse leden mogen verwelkomen als klant. “Ik vind het erg leuk om te merken dat leden en andere bedrijfspartners van de club elkaar echt iets gunnen. Je merkte echt dat het sponsorschap door iedereen gewaardeerd wordt. Alles draait om aandacht en dat werkt duidelijk beide kanten op”. Martin de Vos, sponsormanager van Antilopen, is het daarmee eens: “Het sterke van Lancyr/Deelen is dat zij niet alleen financieel bijdragen aan de club, maar juist ook inhoudelijk veel in beweging hebben gebracht. Die onmeetbare waarde is minstens even belangrijk en daar zullen we Lancyr/Deelen altijd dankbaar voor blijven”.

Naar een professionele uitstraling
Aannemingsbedrijf Bloemendal Bouw bouwde de in 2018 opgeleverde sporthal aan het Burg. Buiningpark, waar korfbal, handbal en turnen gehuisvest zijn. Het oerleusdense bedrijf onderstreept met haar aankomende hoofdsponsoring haar duurzame idealen. Dat gaat verder dan duurzaam bouwen en het vormen van een betrouwbare opleidingsplek voor techniek- en bouwstudenten. Met haar verbintenis aan de korfbalclub draagt het bij aan een duurzame toekomst voor de Leusdense jeugd. Want wie jong het plezier van sport ervaart, beleeft vaak een leven lang plezier aan sport.

Ook Bloemendal Bouw zal zich, in navolging op Lancyr/Deelen inhoudelijk laten horen bij de club. Eigenaars Jan Costa en Bert Boejink zette hun handtekening op het sponsorcontract dat het bedrijf als nieuwe naamgever aan de korfbalclub verbindt. Jan Costa: “Ik vind het belangrijk dat de club meer aandacht gaat besteden aan een professionele uitstraling. Het is een fantastische club met geweldige spelers, vrijwilligers en jeugd, dat mag meer getoond worden. Ik voer de uitstraling van hun thuisbasis graag door tot in alle haarvaten van de club”.

Tekenen contract Bloemendal Bouw