Actueel / Nieuws / Inschrijving Antilopenkamp geopend

Inschrijving Antilopenkamp geopend

woensdag 12 april 2023

Voor wie?

Het Antilopenkamp is een echt familiekamp. Het kamp is voor Antilopenleden maar ook voor familie, vrienden en oudleden. Kortom iedereen mag mee!

Wat gaan we doen?

Hoewel er natuurlijk zo nu en dan een balletje op een korf wordt gegooid, is het geen korfbalkamp waar alleen maar gekorfbald wordt. Wel staat het koppelschieten als activiteit al jaren op het programma. Leuk voor jong en oud, voor getalenteerde korfballers maar zeker ook voor mensen die nog nooit een bal hebben geschoten. Ook de andere activiteiten die worden georganiseerd zijn voor iedereen geschikt en iedereen mag meedoen. De activiteiten bestaan onder andere uit zeskamp, een bosspel, nachtspel en bij mooi weer waterspelen!

Wanneer gaan we?

Ouderenkamp
Het ouderenkamp start op woensdagavond voor Hemelvaart om 20.00 uur. De bedoeling is dat je voor die tijd bent gearriveerd en je tent hebt opgezet. Voor die tijd ben je ook van harte welkom, vanaf het begin van de middag zullen de eerste mensen van de kampcommissie er al zijn. Dus als je al vrij bent kan je gerust al afreizen naar het kamp. We gaan er wel vanuit dat als je in de middag al aankomt je ons ook een handje helpt met het opbouwen en inrichten van het kamp. Het kamp eindigt op zondag. We genieten met zijn allen nog van een laatste brunch, pas daarna gaan we met zijn allen opruimen en naar huis. Het kamp eindigt dan op zondag rond 12.00 uur.

Jeugdkamp
Het jeugdkamp start op donderdag (Hemelvaartsdag) met de lunch om 12 uur. Je ouders mogen dan nog even mee eten om daarna afscheid te nemen. Voordat het kamp begint volgt er nog een mailing met een laatste uitleg en instructies. Het kamp eindigt zaterdagavond na de BBQ rond 20:00 uur.

Eten

Een Antilopenkamp is altijd vol pension! Dus beginnen we donderdagmorgen met een ontbijt en eindigen we zondag met een heerlijk uitgebreid ontbijt. Daartussen genieten we van drie maaltijden per dag. Op zaterdagavond is dit een BBQ. Op donderdag- en vrijdagavond komt er altijd een heus 3-gangen menu op tafel. We maken van het eten altijd echt een feestje. Een paar enthousiaste koks zetten altijd een smakelijk menu op tafel.

Meer informatie →