Actueel / Nieuws / Bestuur vraagt opvolging

Bestuur vraagt opvolging

zaterdag 25 maart 2023

Een kleine 3,5 jaar geleden traden bestuurders Gert-Jan de Vos en Michel Lerou aan in bestuur van Antilopen. Voornaamste doel was om de ingezette transitie van het verenigingsmodel vorm te geven. COVID maakte een normale doorloop in de jaren toch complex, en de transitie is nog altijd gaande. Hierin zijn we dus nog onderweg en moet er iets afgemaakt worden.

In het verder bouwen aan de vereniging is op technische vlak een nieuwe opzet in wording. Tevens zal een verdere samenwerking tussen de ingewijde korfballer en de kundige/betrokken ouder gevonden moeten worden om een duurzame vereniging te bouwen, met de nodige gezonde ambitie. Hierin worden we vanaf komend seizoen ondersteund door de nieuwe hoofdsponsor Bloemendal Bouw en Techniek uit Leusden.

Beide bestuurders zien voor zichzelf een andere rol weggelegd dan het continueren van hun bestuursfunctie. Derhalve stellen zij hun positie bij de volgende Jaarvergadering (JAV) beschikbaar, en zullen dan dus aftreden. Daarmee zijn er 3 posities vacant, en kan een compleet fris bestuur starten.

In de aanloop naar de JAV in oktober 2023, delen we graag onze ervaringen en gemaakte keuzes met onze opvolgers, in het kader van een warme overdracht.

Mocht je interesse gewekt zijn en zie jij in jezelf een bestuurder die past bij Antilopen, of ken je iemand die deze jas past, richt je tot beide bestuurders. Kan op de club, maar ook via mail ( voorzitter@antilopen.nl ofbestuur@antilopen.nl), of bel Michel (0641252547) of Gert-Jan (0628829037)