Actueel / Nieuws / Bericht van de kledingcommissie

Bericht van de kledingcommissie

maandag 6 maart 2023

Sinds een paar maanden hebben wij een webshop waar mooie Antilopen kleding gekocht kan worden. Hier vind je bijvoorbeeld de trainingspakken, maar ook shirts, broekjes en rokjes. Op de website vind je de link naar de webshop onder het kopje vereniging. Wil je hier iets aanschaffen? Dan gaat dat buiten de kledingcommissie om.

Trainingspakken passen
De kledingcommissie biedt wel de gelegenheid om trainingspakken te komen passen alvorens je deze wilt gaan bestellen. Dit zal ongeveer 4x per jaar worden aangeboden aan het begin en eind van ieder veld- en zaalseizoen. De aankondiging hiervan zal op de website worden vermeld en via de social media kanalen worden gecommuniceerd.

Antilopenkleding in bruikleen
Tevens is dit ook het moment om je Antilopen broekje of rokje op te halen of in te leveren als je in de jeugd zit. Deze zijn eigendom van de vereniging en alle jeugdleden hebben deze in bruikleen. Ga je van de jeugd over naar de senioren? Dan moet je je broekje of rokje aan het einde van het seizoen inleveren. Dit geldt natuurlijk ook als je stopt als spelend lid. Speel je in de senioren, dan zul je dus zelf een broekje of rokje moeten aanschaffen.

Wasvoorschrift
Voor alle kleding geldt hetzelfde wasvoorschrift: Wassen op 30 graden, geen wasverzachter gebruiken en niet in de droger doen. Zo gaat de kleding het langste mee.

Voor bovenstaande gelegenheden hebben wij twee data gepland. Op deze data kan iedereen langskomen om de trainingspakken te passen en kan de jeugd langskomen om zijn of haar broekje of rokje op te halen. Nog niet iedereen heeft dit namelijk gedaan.

De data zijn:
18 maart 2023 in de kantine van 10:00 uur tot 12:00 uur.
1 april 2023 in de kantine van 12:00 uur tot 14:00 uur.

Aan het einde van het veldseizoen 22/23 zullen er weer data worden gecommuniceerd waarop geleende spullen, zoals de broekjes, rokjes, shirt etc. ingeleverd kunnen worden.

Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met de kledingcommissie via dit e-mailadres: kleding@antilopen.nl.

Hou er rekening mee dat het antwoord wellicht in je spam terecht kan komen.